Yoga og Afspænding

Yogaen – med de elementer det indeholder, er så vital og essentiel for vores mentale og fysiske velvære.
Min personlige holdning og tilgang er, at alle former for institutioner og individer, burde få lov at opleve de givende effekter. Yoga handler ikke om at kunne nå sine tæer, kringle sig ind i alle mulige stillinger, eller sidde timevis og chante eller være spirituel – det handler om processen, og hvad der sker inden i dig!
Yoga har adskillige gange vist sig, at have en positiv på især angst, depression og stress. Det gør dig mere bevidst om dig selv, lærer dig nye strategier til at tackle tilværelsen samt skabe et rum i dig, der leder til større overskud, energi og positivitet allround. Sidegevinsterne er selvfølgelig en mere smidig, stærk og udholdende krop. Der opstår balance og fleksibilitet, i både krop og sind.
Tænk hvis vi benyttede denne naturlige tilgang, og måske på sigt kunne skabe et samfund uden den massive anvendelse af medicin, stigmatisering og diagnosticeringer. Jeg prædiker ikke – tro mig jeg har på egen krop opleves alle diss elementer i voldsom grad. Det forsvinder ikke, bare fordi vi gør yoga til et større aspekt af tilværelsen – MEN DET HJÆLPER!! Yogaen er min terapi og medicin .. Den hjælper mig, når de negative tanker fylder for meget, når vejrtrækning bliver for overfladisk og min krop adskilles fra min krop, når jeg synes den er svær at være i.. Yogaen er en evig personlig proces <3..

Navigation