SMIL – Workshop for børn og unge

SELVVÆRD, MESTRING, IDENTITET OG LIVSKVALITET ..

Der har aldrig været så megen fokus på selvværd, stress og selvskade blandt børn og unge som lige nu. Det har stor indflydelse på indlæring, opmærksomhed, sociale relationer og trivsel generelt. Vigtigheden af en forebyggende indsats, med fokus på udvikling af krops – og selvbevidsthed, er derfor essentiel i den enkeltes dagligdag.

Yoga, Afspænding og Massage er fantastiske redskaber til netop dette.

Disse kropslige aktiviteter fokuserer på at vende blikket indad, og bidrager til en sund og naturlig udvikling af både krop og sind. Kognitive evner, sociale kompetencer, og refleksion styrkes gennem kropslig aktivitet. Ved hele tiden at mærke kroppen, mærke udfordringen i de fysiske stillinger, blive opmærksom på vores åndedræt, samt berørings betydning, bliver den enkelte bedre til at mærke sig selv. Når man kan mærke sig selv er det nemmere at finde ro, selvværd, mod og motivation til at lære nyt.

Åndedrætsøvelser, koncentrationsøvelser og små afspændingshistorier kan også bruges til at samle fokus i f.eks. læringssituationer samt ved behov for at komme ned i gear. 

Berøring er en livsvigtig del af vores udvikling og gennem massage lærer børnene at slappe af, tage imod, give og nyde. Berøring og taktil kommunikation stimulerer endvidere vores sanser, og hermed udviklingen af sociale samspil, tilknytning og indlæring.

Kurset tilpasses alderstrin og ønsker for indhold og fokus med workshoppen.

Pris;
1 time m. 5-10 deltagere; 700 kr. + kørsel
1 time m. 10-20 deltagere; 1000 kr. + kørsel

Der tillægges kørselsgebyr efter Statens takst på 3,63 kr. pr. km

De vigtigste aspekter i en workshop vil være;

  • Yogalege og øvelser – både enkeltvis og som gruppe.
  • Åndedrætsøvelser/opmærksomhedsøvelser
  • Afspænding
  • Massagelege

Og ikke mindst SMIL, grin, udfoldelse og sociale samspil på egne præmisser.

Navigation